bouwhekken

Bouwhekken zijn tijdelijke hekwerken die worden gebruikt op bouwplaatsen of evenementen om een afgesloten gebied te creëren en de toegang te beperken. Ze dienen als een vorm van beveiliging en kunnen helpen bij het handhaven van de veiligheid en het organiseren van de activiteiten op de betreffende locatie. Bouwhekken zijn meestal gemaakt van metalen panelen, zoals gegalvaniseerd staal, die aan elkaar worden bevestigd om een hekwerk te vormen. Ze zijn ontworpen om stevig en duurzaam te zijn, zodat ze bestand zijn tegen ruwe omstandigheden op bouwplaatsen of bij andere tijdelijke toepassingen.

De panelen van bouwhekken hebben vaak een standaardafmeting en kunnen gemakkelijk aan elkaar worden gekoppeld met behulp van speciale klemmen of beugels. Hierdoor kan het hekwerk snel worden opgebouwd en afgebroken wanneer dat nodig is.

Kortom, bouwhekken zijn tijdelijke hekwerken die worden gebruikt voor het afbakenen van bouwplaatsen, evenementen of andere locaties. Ze bieden beveiliging, veiligheid en gecontroleerde toegang, en zijn een veelgebruikte oplossing in de bouw- en evenementenindustrie.

U zit met vragen

014 728 368

U zoekt een product

U bent reeds klant

Wachtwoord vergeten?

Betaling en transport

logo betaling