gevaarsborden

Gevaarsborden zijn verkeersborden die weggebruikers waarschuwen voor specifieke gevaren of potentiële risico's op de weg. Ze hebben als doel weggebruikers bewust te maken van mogelijke gevaren en hen aan te sporen tot voorzichtigheid en passende acties om ongelukken te voorkomen. Gevaarsborden worden meestal geplaatst op locaties waar er sprake is van een verhoogd risico of waar bijzondere aandacht vereist is.

Gevaarsborden hebben een driehoekige vorm met een rode rand en een witte achtergrond. Ze bevatten meestal een zwart pictogram of symbool dat het specifieke gevaar representeert.

Het is van essentieel belang om gevaarsborden serieus te nemen en passende voorzorgsmaatregelen te nemen wanneer je ze tegenkomt. Deze borden zijn bedoeld om weggebruikers te informeren over mogelijke risico's en hen te helpen hun rijgedrag aan te passen. Door aandacht te besteden aan gevaarsborden en voorzichtig te rijden, draag je bij aan een veiligere verkeersomgeving voor zowel jezelf als andere weggebruikers.

U zit met vragen

014 728 368

U zoekt een product

U bent reeds klant

Wachtwoord vergeten?

Betaling en transport

logo betaling